O nama

O nama

“SDC PROFESSIONAL “je licencirana geodetska organizacija od strane Republičkog geodetskog zavoda. Agencija je specijalizovano, profesionalno osposobljena i tehnološki opremljena za pružanje svih vrsta geodetskih usluga, a zatim i usluga projektovanja, kao i raznih usluga iz oblasti građevinarstva.  Od osnivanja SDC PROFESSIONAL je svoju poslovnu strategiju bazirao pre svega na tradiciji kvaliteta, znanja i stručnosti, sa ciljem da zadovolji i najviše standarde. Zadovoljni klijent je naš poslovni imperativ. Agencija zapošljava iskusne stručnjake iz oblasti geodezije i građevinarstva, zbog čega smo u mogućnosti da u svakom trenutku na najkvalitetniji način dođemo do najpovoljnijeg rešenja o Vašim nepokretnostima. Agencija takođe nudi besplatne stručne savete i stoji Vam na raspolaganju svakog radnog dana.

ŠTA NUDIMO?

U svakom trenutku SDC PROFESSIONAL Vam stoji na raspolaganju za pružanje
usluga iz oblasti geodezije, projektovanja i građevinarstva.

usluge geodezije i građevinarstva

GEODEZIJA

Većina poslova zahteva i završavanje administrativnih poslova u katastru nepokretnosti, što takođe možemo obavljati u dogovoru sa strankama i spremni smo da pružimo profesionalnu tehničku podršku i savete u domenu geodetskih usluga, koji su besplatni.​

projektovanje usluge

PROJEKTOVANJE

Agencija SDC PROFESSIONAL se bavi i pružanjem usluga projektovanja u oblasti niskogradnje - saobraćajnica, železničkih pruga, mostova, platoa, itd. Cilj nam je brzo i efikasno ispunimo sve potrebe Naručioca. Naš tim je uvek spreman da odgovori i na najzahtevnije zadatke iz oblasti projektovanja.

usluge geodezije i građevinarstva

GRAĐEVINARSTVO

Agencija SDC PROFESSIONAL je otpočela sa izvođenjem radova iz oblasti niskogradnje, kao logičan nastavak delatnosti, nakon višedecenijskog iskustva u oblasti geodezije. Naš tim inženjera i spoljnih saradnika je uvek tu da ispuni zahteve Investitora, a kvalitet je imperativ koji se ne dovodi u pitanje. Pozovite nas i zakažite besplatne konsultacije.

Pružamo Najbolju Uslugu

060/5272182

SDC Professional

PARTNERI